voetbal traktatiesVoetbal traktaties zelf maken

Is uw zoontje een fervente voetballer en wil hij deze hobby promoten bij zijn vriendjes. Dan kunt u samen een voetbal traktaties zelf maken. U kind zal stralend zijn pakjes op zijn feestje of in de klas uitdelen.

Eenvoudige ideetjes

U neemt een gewone traktatie als basis. Dit kan een gezonde traktatie zijn zoals een stukje fruit of een snoepjestraktatie zoals een zakje chips. Voetbal traktaties zelf maken kan eenvoudig door een tekening van een voetbal of voetballer af te drukken en aan het zakje met de traktatie te bevestigen.

Indien u print kan u ook de naam van uw kind erbij typen – gebruik dan wel zeker een printer met voldoende detail – hier kan je enkele goede voorbeelden vinden!

Wat ingewikkelder

Cakejes zijn helemaal in. Met groene glazuur maakt u het gras en met eetbare klei maakt u een voetbal. Aan deze voetbal traktaties zelf maken kan uw kindje zelf meehelpen. De taartjes of doosjes kunt u ook op een voetbalveldje plaatsen zoals de spelers op het plein. U bekleedt een houten plaat met groen papier en kleeft de witte lijnen.

Hebt u weinig inspiratie om voetbal traktaties zelf maken? Kijk dan eens online bij afbeeldingen. In de bibliotheek of boekenwinkel zal u vast ook ideetjes vinden om voetbal traktaties zelf maken.